Mijn favorieten

Huis kopen in Nijmegen of omgeving

Wanneer u een woning wilt kopen bent u bij Ans Mol Makelaardij in goede handen. Wij hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van het actuele aanbod. Afhankelijk van de keuze die u heeft gemaakt begeleiden wij u in het gehele proces. Wij werken binnen de NVM met een uitwisselingssysteem, waardoor wij als makelaar altijd als eerste op de hoogte zijn van het woningaanbod.
 
De aankoop van een woning is een grote investering. Bij het voeren van onderhandelingen en de uiteindelijk aankoop van een woning komt heel wat kijken, op zowel juridisch, financieel en bouwkundig gebied. Ans Mol Makelaardij kan u volledig ontzorgen bij het aankopen van een woning, echter kunnen wij ook alleen ondersteuning bieden bij de door u gewenste zaken.
 
Wij hebben goede ervaringen met notarissen, bouwkundigen, hypotheekadviseurs en verhuisbedrijven en kunnen alle zorgen rondom de aankoop van een woning uit handen nemen. Wilt u meer informatie over Ans Mol Makelaardij als aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op!


 

Woning van de maand