Mijn favorieten

NieuwWonenNijmegen

Lancering website NieuwWonenNijmegen.nl
Op 9 november is jl. de nieuwe website www.nieuwwonennijmegen.nl gelanceerd, een initiatief van vier gerenommeerde NVM Makelaars uit Nijmegen en omgeving. Dit zijn Ans Mol Makelaardij, Hans Janssen Garantiemakelaars, Makelaardij Twan Poels en Strijbosch Thunnissen Makelaars. Op deze website vind je naast de nieuwbouwprojecten die op dit moment in de verkoop zijn, ook de projecten die in de nabije toekomst in de verkoop gaan. Geïnteresseerden kunnen op de website hun woonwensen kenbaar maken en krijgen vervolgens een op hun wensen toegespitst aanbod van nieuwbouwprojecten in het Rijk van Nijmegen, het Land van Maas en Waal, het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Zo kun je op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod in Nijmegen en omgeving.

Bijzondere samenwerking
De initiatiefnemers uit Nijmegen hebben zich verenigd om een gezamenlijke website op te zetten. Het doel van de website is om de geïnteresseerde woningzoekende beter van dienst te kunnen zijn. Door een duidelijke checklist wordt het aanbod van nieuwbouwprojecten voor de bezoeker gefilterd op woonwensen. Daardoor wordt het steeds eenvoudiger om op de hoogte te blijven van interessante nieuwbouwprojecten in de regio Nijmegen.

Op 9 november 2018 is de website gelanceerd. Op dit moment zijn al meer dan 40 nieuwbouwprojecten en 531 woningen op de website te bekijken. Ook projecten die in de toekomst worden ontwikkeld kun je op de website volgen. De makelaars uit de regio zorgen ervoor dat de informatie altijd up-to-date is. Op de hoogte blijven van een start verkoop wordt zo heel makkelijk gemaakt. Door je in te schrijven voor de Nieuwsbrief krijg je altijd snel het laatste nieuws. Met deze website wordt het nóg makkelijker om nieuwbouwprojecten te vinden en te volgen in regio Nijmegen.
 

Woning van de maand